TANDKLINIEK TENERIFE, TANDARTS ZUID TENERIFE, ARONA, ADEJE, LOS ABRIGOS – Tel. +34 922 749 742

Bij tandkliniek Tenerife, Medical Implant vindt u alle oplossingen in geavanceerde implantologie. We maken gebruik van implantaten Straumann en Zwitserse SGS, wat resulteert in een veiliger, accurate en betrouwbare behandelingen zijn de sleutel tot het zorgen voor een hoge kwaliteit van behandelingen en pijnloos basis. Daarnaast hebben we eigen vervoer voor onze patiënten komen uit het buitenland. Medical Implant is een kliniek zonder taalbarrière, we spreken Engels, Alman, Italiaans, Frans.

Tandheelkundige behandelingen in Tenerife, Medical Implant:
Kronen en bruggen:
Kronen en bruggen zijn een alternatief voor tandheelkundige restauratie technieken, waardoor reparatie of vervanging van de aangetaste tanden of ontbrekende tanden, het bereiken van een soortgelijk esthetische verschijning aan de oorspronkelijke tand. Wij bieden de nieuwste cosmetische tandheelkundige kronen en bruggen. We hebben een tandtechnisch laboratorium, naast het waarborgen van de kwaliteit van het werk en materialen die nodig zijn voor de juiste zorg punctualiteit in een korte periode van tijd.

Cosmetische Tandheelkunde:
Cosmetische tandheelkunde verwijst naar een groot aantal tandheelkundige behandelingen ontworpen om de glimlach te verbeteren en te corrigeren afgebroken tanden, gebarsten, bevlekt en ongelijke afstand. Medisch implantaat biedt fineer, inlays / onlays, vullingen en-tandkleurige een verscheidenheid aan esthetische oplossingen voor de gezondheid en vitaliteit van hun glimlach te herstellen.

Tanden bleken:
Als je schamen omdat je vergeelde tanden van het roken of drinken van koffie of gewoon wilt er beter uitzien, tanden bleken is een zekere manier om uw glimlach fleuren en meer vertrouwen in hun uiterlijk te krijgen. Wij bieden twee methoden om tand whitening: laser het bleken van tanden (uitgevoerd in cosmetische tandarts van de arts) en tand whitening spalk (die gaat met behulp van whitening kits thuis).

 

Orthodontie Tenerife, Kaakchirurgie Tenerife, kronen en bruggen Tenerife, Prothese Tenerife, tandheelkundige reinigingen Tenerife, Karkas behandelingen Tenerife, Bone vervanging Tenerife,

TANDKLINIEK TENERIFE, TANDARTS ZUID TENERIFE, ARONA, ADEJE, LOS ABRIGOS